Abonneren  Inloggen

Honderden studenten reflecteren met zelfontworpen posters op Artificial Intelligence

1 december 2023

De afgelopen twee maanden zijn studenten uit Nederland en België aan de slag gegaan met het onderwerp Artificial Intelligence. De AI AI AI… student challenge is een project van Graphic Matters en daagt studenten uit om te reflecteren op een actueel thema. Op 14 december opent een expositie van 55 posters in de 3sec.gallery, ‘s werelds enige drive-by gallery, in Breda.

Eén van de ingezonden posters

Ongeveer 650 studenten, verspreid over tien opleidingen in Nederland en België, raakten geïnspireerd tijdens een kick-off. Met behulp van een nauwkeurig samengesteld inspiratiedossier en eigen research ontwierp iedereen een poster. Uit honderden inzendingen heeft een vakkundige jury 55 posters uitgekozen. Op 14 december komen de deelnemende studenten samen voor de afsluiting van het project, de feestelijke onthulling van de 55 geselecteerde posters én de opening van de expositie. De posters zijn vervolgens te zien in de 3sec.gallery, langs de inrit van de Chassé Parking. De expositie is ook lopend of op de fiets te bezoeken.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters