Abonneren  Inloggen

Volledige vierde generatie Berveling werkzaam bij Geostick

3 november 2023

Nu Patrick Berveling (34, rechts op de foto) per 1 november 2023 in dienst is getreden bij Geostick, is de volledige vierde generatie van de familie Berveling werkzaam bij de etikettendrukker. Eerder gingen de broers van Patrick, Ryan (links) en Kevin (midden) al aan de slag bij het familiebedrijf.

In 2021 startte de jongste zoon van Peter Berveling, Ryan, op de verkoopbinnendienst en eerder dit jaar verwelkomde het bedrijf Kevin als manager finance & control. Patrick start binnen het familiebedrijf als manager inkoop. Hij gaat een nieuwe afdeling opzetten binnen de operationele organisatie.

‘Veranderingen in de markt, innovaties en geopolitieke invloeden zorgen voor de wens van een eigen inkoopafdeling binnen het bedrijf’, aldus Cees Schouten, operationeel directeur bij Geostick. ‘De toevoeging van de manager inkoop aan het Management Team is bewijs van de toekomstvisie binnen Geostick.’

Historie

In 1924 werd GEPI (Gooische Emaille Platen Industrie) opgericht, gevestigd in Bussum. De heer P.J. Berveling was eigenaar en enig aandeelhouder en leidde het bedrijf tot 1971. In 1951 trad de heer A. Berveling in dienst, de 2e generatie Berveling, die het bedrijf tot 1989 leidde. In 1975 was het produceren van zelfklevende etiketten de kernactiviteit van de onderneming geworden en veranderde de naam van GEPI in Geostick. In 1988 kwam Peter Berveling, de 3e generatie, in dienst. Hij heeft momenteel de leiding over het bedrijf.

Nieuw hoofdstuk

‘Ik kijk ernaar uit om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven, bij het familiebedrijf dat altijd heeft gevoeld als tweede thuis’, zegt Patrick Berveling. ‘Geostick bevindt zich in een continu bewegende markt met uitdagende vraagstukken van onze klanten. Na tien jaar ervaring op te hebben gedaan elders in het bedrijfsleven, zie ik veel belang in focus op strategische inkoop met een oog voor duurzaamheidsontwikkeling. Een mooi vertrekpunt van deze unieke kans, waarbij ik in het bedrijf dat al 99 jaar bij onze familie hoort mij verder ga ontwikkelen en Geostick en haar klanten verder breng.’


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox?

Abonneer je op de PRINTmatters nieuwsbrief