Abonneren  Inloggen
Van onze partner Ricoh Nederland B.V.

Ga met Ricoh mee op Kleurrijke safari

29 september 2023

Ga op woensdag 8 november mee op Kleurrijke safari door de Beekse Bergen! Tijdens de safari inspireert Ricoh je graag met overeenkomsten tussen Ricoh en de jungle. Ook kun je volop netwerken. Bekijk, beleef en bewonder!

‘De dieren in de jungle helpen elkaar bij de jacht, kunnen zich razendsnel aanpassen aan veranderende omstandigheden en vormen samen een kleurrijk geheel’, aldus Ricoh. ‘Tijdens de safaritocht in de Beekse Bergen gaan we samen kijken waar we kunnen innoveren en wat we van elkaar kunnen leren. Je krijgt alle gelegenheid om te netwerken. Ook inspireren we je graag tijdens korte dynamische sessies over marktontwikkelingen, productintroducties en innovaties.’

Schrijf je in