Abonneren  Inloggen

Winnaars NL Packaging Awards 2023 bekend

27 juni 2023

De spanning was te snijden in het Singer Theater in Laren gisteren, tijdens de uitreiking van de NL Packaging Awards. Kanshebbers in verschillende categorieën hoopten een felbegeerde award mee naar huis te mogen nemen. De feestelijke awarduitreiking werd voor de vierde keer gepresenteerd door Jort Kelder.

Zo’n 400 aanwezigen zagen trotse prijswinnaars en runners up in de 12 categorieën op het podium hun award in ontvangst nemen. In de categorieën Innovatie Techniek en Food Houdbaar werden zelfs 2 runner-up awards toegekend. De vakkundige jury was onder de indruk van de innovatieve en creatieve oplossingen die waren ingezonden. Ook was er veel waardering voor duurzame(re) verpakkingen.

De NL Packaging Awards worden georganiseerd door VerpakkingsManagement, het kennisplatform voor de verpakkende industrie. Na afloop van de prijsuitreiking was er een gezellige netwerkborrel in de foyer van het theater en de prachtige beeldentuin.

Bekijk hier alle winnende inzendingen

Bekijk hier meer foto’s

Foto: Pim Ras