Abonneren  Inloggen

SCREEN Europe stelt Juan Cano aan als Marketing Director

1 juni 2023

SCREEN Europe heeft Juan Cano aangesteld als Marketing Director om de aanhoudende groei van de Japanse inkjetfabrikant op de Europese inkjet digitale printmarkt te stimuleren. Juan zal toezicht houden op een internationaal team dat zich richt op het stimuleren van de promotie van de drie belangrijkste productreeksen van SCREEN: Truepress JET voor commercieel drukwerk, Truepress LABEL voor etiketten en Truepress PAC voor verpakkingstoepassingen.

Als Marketing Director zal Cano het voortouw nemen bij de ontwikkeling en uitvoering van uitgebreide marketingcampagnes. Hij combineert zijn nieuwe rol met de functie van Business Development Director voor flexibele verpakkingen die hij sinds 2020 bij SCREEN Europe bekleedt. ‘Ik ben vereerd om de extra rol van Marketing Director op me te nemen in een tijd waarin SCREEN niet alleen een sterke groei laat zien in zijn kernmarkten, maar ook doorbreekt in nieuwe markten, zoals verpakkingen’ zegt Cano. ‘Ik kijk ernaar uit om onze marktaanwezigheid verder te versterken door middel van overtuigende marketingstrategieën en ik ben toegewijd aan het stimuleren van klantbetrokkenheid, het versterken van de merkperceptie en het stimuleren van de groei van SCREEN op de Europese markt.’


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters