Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Investeer in de beste adressen voor jouw direct mail

22 maart 2023

Het succes van je direct mail campagne wordt voor een belangrijk deel bepaald door de adressen die je gebruikt. Je direct mail moet namelijk hoofdzakelijk terechtkomen bij geïnteresseerde ontvangers. Je kunt nog zo’n mooie, goed uitgedachte direct mail maken, als de ontvangers niet juist zijn, heeft je campagne geen zin.

Het verwerven van de juiste adressen is daarom cruciaal voor jouw direct mail campagne. Verspreiden.com helpt je daarbij. Zij hebben zowel zakelijke adressen als particuliere adressen waarvan je gebruik kunt maken. Hoe? Dat werkt heel eenvoudig!

Voor elke direct mail campagne is een goed adressenbestand cruciaal. Verspreiden.com. heeft toegang tot data van bedrijven en particuliere adressen die 100% AVG-proof is. Wil je bijvoorbeeld zakelijke adressen kopen? Dan kun je deze samenstellen op basis van diverse criteria, zoals branche, regio, aantal werknemers en rechtsvorm. Neem contact op met Verspreiden.com voor het samenstellen van een perfect adressenbestand voor jouw direct mail naar bedrijven.

Particuliere adressen

Bij de particuliere adressen gaat Verspreiden.com zelfs nog een stapje verder! Zo kan het bedrijf een selectie maken op onder andere adres, energielabel, wel/geen tuin en bouwjaar woning. Op basis van gemiddelden per postcode, buurt en wijk kan deze particuliere consumentendata nog verder verrijkt worden met bijvoorbeeld informatie over de gemiddelde WOZ-waarde, de gemiddelde grootte van een huishouden of de leeftijdsopbouw van de bewoners. Zo kun je je direct mail heel gericht targeten! De klantenservice staat voor je klaar om je daarbij te adviseren.

Aan de slag met direct mail!

Heb je een adressenbestand aangekocht? Dan kun je aan de slag gaan met jouw direct mail. Dit is dé manier om effectief potentiële klanten te benaderen en jouw boodschap heel gericht te verspreiden. In de webshop regel je jouw direct mail campagne eenvoudig en snel.

Kijk voor meer informatie op https://www.verspreiden.com/adressen/