Abonneren  Inloggen

All4Pack Emballage Paris 2022 verwacht 66.000 bezoekers

16 november 2022

Komende maandag, 21 november, gaat All4Pack Emballage Paris 2022 van start. De beurs wordt vier dagen lang gehouden in Hal 4 en 5A van het expositiecomplex Paris Nord Villepinte en biedt ruimte aan zo’n 1300 exposanten uit binnen- en buitenland. Er worden 66.000 bezoekers verwacht, waarvan een groot deel ook vanuit het buitenland naar Parijs zal komen.

All4Pack Emballage Paris 2022 is compacter van opzet dan vorige edities. De aan elkaar grenzende hallen zijn verdeeld in 4 verschillende sectoren: Processing, Packaging, Logistics en Printing. ‘All4Pack Emballage Paris wil gedurende vier dagen een klankbord worden voor het hele verpakkings- en intralogistieke ecosysteem’, legt Guillaume Schaeffer, directeur van All4Pack Emballage Paris, uit. ‘We geven bezoekers en exposanten de kans om alle duurzame en milieuvriendelijke oplossingen in de branche te ontdekken. Dat is echt het centrale thema van de show van dit jaar, waarvan de essentie is vastgelegd in onze slogan "Lead the Revolution". Omdat de verpakkingsindustrie inderdaad een revolutie doormaakt en de industrie op zoek is naar oplossingen om actie te ondernemen en door dit nieuwe landschap te navigeren.’

Nieuwe elementen

Om ondernemers in de industrie te helpen deelnemen aan deze revolutie, zijn er nieuwe elementen toegevoegd aan de beurs van dit jaar. Zo is er een grote innovatiehub, waar bezoekers de nieuwste innovaties kunnen ontdekken, waaronder de innovaties die zijn genomineerd voor de All4Pack Innovation Awards. De "Zero Impact Area" biedt ruimte aan 30 startups die de huidige milieu-uitdagingen willen overwinnen, de koolstofemissies willen verminderen en de circulaire economie willen bevorderen. In de “Conference Space” vinden gedurende vier dagen 30 tot 40 conferenties plaats, met sprekers uit de hele branche.

‘We zijn heel blij om iedereen weer te zien bij All4Pack Emballage Paris’, zegt Schaeffer. ‘We merken dat mensen elkaar heel graag weer face to face willen ontmoeten. Daarnaast willen we ook de herlancering van de show markeren. We weten dat All4Pack Emballage Paris 2022 een belangrijk moment is voor samenwerking, netwerken en zakendoen – om klanten te ontmoeten. Daarom hebben we op woensdagavond een uitzonderlijk evenement georganiseerd, met een privéconcert voor onze exposanten en hun bezoekende klanten.’

Meer informatie over All4Pack Emballage Paris is te vinden op de website.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters

De 2022-editie van All4Pack Emballage Paris wordt gehouden in Hal 4 en 5A van het expositiecomplex Paris Nord Villepinte.

Deze nieuwe, compactere opzet, waarbij de hallen in feite aan elkaar grenzen, zorgt voor een betere verdeling van de 4 “universums” van de beurs: verpakkingen (inclusief grondstoffen en verbuiksgoederen), verwerkingsen verpakkingsmachines/markeren en coderen, machines voor secundaire en tertiaire verpakkingen en verpakkingsdruk/converting.