Abonneren  Inloggen

SCREEN Europe verhuist naar nieuwe locatie bij Schiphol

9 november 2022

SCREEN Europe, de fabrikant van digitale inkjet printers, verhuist van Amstelveen naar het nieuwe hoofdkantoor in Aalsmeer. Op deze nieuwe locatie, dicht bij Schiphol, wordt ook het nieuwe inkjet-innovatiecentrum van SCREEN gehuisvest.

Met ruim 5.400 m² is het nieuwe hoofdkantoor van SCREEN Europe bijna tweeënhalf keer zo groot als het huidige kantoor in Amstelveen. Meer dan een derde van die ruimte is gereserveerd voor het SCREEN Inkjet Innovation Center Europe. In deze showroom en experience center kunnen klanten van SCREEN Europe meer ontdekken over de toekomst van digitaal inkjetprinten. Naast kantoren, vergaderruimtes en andere faciliteiten is er in het nieuwe gebouw ook veel magazijnruimte beschikbaar.

Verhuizing in drie fasen

De verhuizing naar het pand gebeurt in drie fasen: het magazijn is al verhuisd, de kantoren verhuizen in december van dit jaar en de showroom volgt in het voorjaar van 2023. Dan neemt SCREEN Europe definitief afscheid van het oude hoofdkantoor, waar het bedrijf 40 jaar lang gevestigd was. ‘Amstelveen was een goede centrale basis om onze groei in Europa te ondersteunen’, zegt Taishi Motoshige, Marketing Director bij SCREEN Europe. ‘Maar om te blijven groeien en om nieuwe business te ontwikkelen in andere vakgebieden, hebben we simpelweg meer ruimte nodig om onze producten te tonen.’

‘Net als in Amstelveen staan de Truepress Jet520 HD en de Truepress Jet L350UV SAI, Truepress Pac520P in onze showroom in Aalsmeer, maar binnenkort voegen we daar innovatieve nieuwe persen en technologieën aan toe.’ Naast het tonen van meer eigen digitale printers in Aalsmeer, wordt SCREEN Europe een echt centrum voor innovaties op het gebied van digitaal printen. ‘Dit betekent dat we samen met onze partners in software en afwerking onze klanten het totale en meest innovatieve totaalbeeld van printen willen bieden - om te laten zien hoe de toekomst van printen eruit zal zien’, voegt Motoshige toe.


Geen nieuw missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief