Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden Enzo

Nieuw in de webshop van Verspreiden Enzo: bereken nu zelf je separate verspreiding

3 november 2022

Het team van Verspreiden Enzo is altijd bezig met het optimaliseren van de webshop. Ook de doelgroep van separate verspreiding neemt toe. Om deze groep klanten nog sneller te helpen hebben zij een nieuwe functie in de rekentool ontwikkeld. Met een paar drukken op de knop weet je in een mum van tijd de prijs voor een separate verspreiding.

Overzichtelijk op een rij

In de vernieuwde webshop zie je in één overzicht alledrie de vormen van verspreiding. Met de weekkrant mee, in het gesealde Spotta folderpakket en nu ook de prijs van een separate verspreiding. Zo wordt het berekenen wel heel makkelijk!

Separaat verspreiden, hoe wordt het berekend?

Je reclame-uiting wordt los op het folderpakket bezorgd. Beschikbaarheid is vanaf 10.000 huishoudens. Het starttarief is vanaf 50.000 huishoudens. Advies is dan ook om boven de 50.000 huishoudens te bestellen. Er zijn bij separate verspreiding drie tarieven: 0-50 gram, 50-100 gram en boven de 100 gram is op aanvraag mogelijk.

Beperkte capaciteit per week

Doordat er maximaal 3 items of een bepaald totaal gewicht mee kan liften met het pakket, kan het gebeuren dat de verspreiding in de bestelde week niet meer mogelijk meer is en je daardoor moet uitwijken naar een andere week. Reserveer daarom vooraf je weeknummer.

Bezorgdagen

De bezorging van de separate verspreiding is van zaterdag tot en met maandag. Bij feestdagen kunnen de bezorgdagen afwijken en bij zwaardere items kunnen er meerdere bezorgdagen mogelijk zijn. Het totaal aantal huishoudens is netto berekend en weergegeven. Na aftrek van de stickeradressen of in sommige steden is de JA-sticker ingevoerd.

De voordelen van separaat verspreiden

  • Extra attentiewaarde
  • Betaalbare verspreiding voor een optimale conversie
  • Je doelgroep specificeren door je doelgroep per postcode te selecteren.
  • Naast een folder of brochure kun je ook denken aan kraskaarten, samples en nog veel meer

Wil je meer informatie? Bel dan naar 026-325 1222 of maak een berekening in de webshop van Verspreiden Enzo.