Abonneren  Inloggen

Inkjet is wat bij SCREEN Europe de klok slaat

20 april 2022

SCREEN Europe zal op 24 mei tijdens de Vakdag Print & Sign op Stand E39 inkjet voorbeelden voor verschillende markten laten zien.

Truepress JET 520HD+

Voor o.a. standaard commercieel drukwerk, direct mail en farmaceutische bijsluiters zijn er voorbeelden te bewonderen van de Truepress Jet 520HD+. Deze printer is uitgerust met een inkt waarmee direct op standaard gestreken offset papiersoorten geprint kan worden, zonder dat er een primer of pre-coating aan te pas komt: commerciële offset kwaliteit op offset papier. Maar ook HVO of inkjet-treated papier is geen probleem. In Europa alleen draaien er nu al bijna 50 lijnen met deze magische SC inkten in productie.

Mocht u alleen op een HVO en inkjet-treated papier willen produceren, dan zijn de voorbeelden van de Truepress Jet 520NX wellicht ook interessant. Zowel de NX als de HD+ kan printen met snelheden tot 150m/min.

Truepress Jet L350UV SAI

Etiketten op rol

Als u geïnteresseerd bent in etiketten op rol, dan zijn er afdrukken van de Truepress Jet L350UV SAI niet te missen. Met 6 kleuren en wit zijn kleuren als Oranje 021 en Reflex blue geen enkel probleem voor deze UV inkjet printer. Ook is er voor standaard etikettenmaterialen zoals PP, PE en Pet geen primer nodig. De L350UV serie heeft een bewezen gemiddelde uptime van meer dan 92% en met printsnelheden tot 60m/min is dit een machine waarmee u met gemak 20.000 lineaire meters per dag kunt produceren.

Flexible packaging

Ook in de flexible packaging wereld gaan de ontwikkelingen snel. In de nabije toekomst zal Screen met de Truepress PAC 830F met voedselveilige watergedragen inkten op markt komen. Met een snelheid van 75m/min op een breedte van 830mm en een resolutie van 1200dpi zullen kortere oplages tot minstens 5000 lineaire meters nu eindelijk commercieel haalbaar worden. De eerste voorbeelden op PET en BOPP liggen voor u klaar.

Verder vertelt SCREEN Europe tijdens de Vakdag graag over de toekomstige inkjet ontwikkelingen voor golfkarton en papier.

Kom naar de Vakdag

Kom 24 mei naar de Vakdag in het NBC te Nieuwegein en geniet van een vol sprekersprogramma met een 11-tal boeiende en inspirerende sessies. De Vakdag Print & Sign is hét jaarlijkse inspiratie- en netwerkevent voor iedereen die werkzaam is in de grafimedia. Registreren is gratis, inclusief hapjes en drankjes.

Registreer gratis