Abonneren  Inloggen

Drukkerij van der Poorten gaat hybride verpakken

18 februari 2022

Bij Drukkerij van der Poorten in Leuven (België) is onlangs een Buhrs 4000 verpakkingssysteem geïnstalleerd. Het systeem is geschikt voor het verpakken van drukwerk in zowel folie als papier.

Hybride verpakken

De mogelijkheid om hybride te verpakken is voor de drukker belangrijk geweest voor de investering. In Wallonië is het vanaf eind 2022 verboden om publicaties en folderpakketten in plasticfolie te verpakken. In de andere gewesten wint het verpakken in papier ook duidelijk aan populariteit. Met de nieuwe Buhrs 4000 bereidt Drukkerij van der Poorten zich daarop voor.

Over Buhrs

Het Zaandamse Buhrs is een internationale organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen. Het hoofdkantoor en de productiemaatschappij zijn gehuisvest in Zaandam. Daarnaast is Buhrs ook in Japan op twee locaties gevestigd. Het bedrijf richt zich op internationale markten voor Print & Mail en Food & Beverage.

Afgebeeld: (vlnr) Barette Ronny, Filip Bousmanne, Dirk Van der Poorten, Dick Verheij en Koos Buis. Foto: Giuseppe Toppers | Danto

Bron: Buhrs