Abonneren  Inloggen
Van onze partner Vogelaar

Dé hype voor in de brievenbus: brievenbuspakketjes!

7 februari 2022

Afgelopen maanden heeft Vogelaar een enorme stijging gezien in het aantal gemaakte en verstuurde brievenbuspakketjes. En die trend lijkt zich in 2022 door te zetten, ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen. Waarom zijn brievenbuspakketjes zo populair?

De populariteit van brievenbuspakketjes

Brievenbuspakketjes zijn zo populair omdat ze veel voordelen hebben ten opzichte van andere poststukken zoals pakketten of enveloppen. Ook heeft de coronacrisis bijgedragen aan de populariteit: het is een perfect middel om in contact te blijven met thuiswerkers.

Dit zijn de voordelen van een brievenbuspakketje:

 • De klant hoeft niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen.
 • Brievenbuspakketjes zijn van binnen en buiten te personaliseren. De buitenkant is printbaar, de binnenkant kan door ons handling-team volledig naar wens afgevuld worden. Denk aan een chocoladereep voor de zoetekauwen en een zakje chips voor de hartige snackers, waarbij ook nog rekening gehouden kan worden met smaakvoorkeuren.
 • De verzending is voordeliger dan een normaal pakket.
 • Betere bescherming dan een envelop.
 • Brievenbuspakketjes zijn duurzaam; wij maken ze van gerecycled karton. Ook kunnen er meer in één bezorgbus, en is er weinig opvulmateriaal nodig.
 • Maakt een grote impact bij de ontvanger, groter dan een envelop of brief; brievenbuspakketjes hebben een hogere herinneringswaarde én een hogere attentiewaarde.
 • Brievenbuspakketjes spelen direct in op het principe van wederkerigheid. Je ontvangt een cadeautje thuis, dus wil je er ook iets voor terug doen.
 • Snelle levertijd: binnen Nederland wordt een brievenbuspakketje de volgende werkdag al bezorgd.

Voorbeelden van brievenbuspakketjes:

 • Een gepersonaliseerde bedankreep met Tony Chocolonely (ook in Valentijnsverpakking te leveren!)
 • Samples van nieuwe producten
 • Welkomstbox voor nieuwe klanten
 • Borrelbox voor thuiswerkers
 • Themadoosjes zoals een kerstpakketje, selfiepakketje of vakantiepakket

Brievenbuspakketjes maken, vullen en versturen

Zelf kun je vast prachtige brievenbusdoosjes maken. Maar hoe zorg je dat deze doosjes gevuld en verzonden worden voor een voordelig tarief? En wat als je ze wil laten personaliseren? Daarvoor kun je terecht bij Vogelaar uit IJsselstein.

Bij Vogelaar kun je het hele proces uit handen geven. Van opslag van producten tot de uiteindelijke verzending. Maar je kunt ook terecht voor alleen het vullen, personaliseren en verzenden van brievenbusdoosjes. Dankzij 50 jaar ervaring zit Vogelaar vol met ideeën om er een betoverend brievenbuspakketje van te maken, zodat jij maximale impact maakt bij de ontvangers. Vogelaar regelt het!

Vraag direct een offerte aan of neem contact op om je wensen te bespreken.

Meer weten over wat Vogelaar doet? Bekijk de website

Meer over Vogelaar