Abonneren  Inloggen

100-jarig jubileum voor Verloop Drukkerij

17 december 2021

Deze maand viert Verloop Drukkerij uit Alblasserdam haar honderd jarige bestaan. Het familiebedrijf wordt aangestuurd door Arjan Verloop, inmiddels de derde generatie Verloop.

Ooit begonnen in een schuurtje met een kleine drukpers is Verloop drukkerij inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf met oog voor communicatie. Het bedrijf verzorgt naast drukwerk en afwerking ook zelf de vormgeving en fotografie, in een eigen ontwerpstudio. Warehousing en verzending behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast houdt Verloop uitgeverij zich bezig met het uitgeven van boeken, onder andere regionale uitgaven en genealogieën. Ook verzorgen ze de productie van boeken en tijdschriften voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Het AD schreef een mooi artikel over de geschiedenis van Verloop Drukkerij, waarin zij eigenaar Arjan Verloop interviewen.

Interview in PRINTmatters

In onze eerste PRINTmatters-editie van 2022 lees je een uitgebreid interview met eigenaar Arjan Verloop en zijn operationeel directeur Gertjan Kleinbloesem. Zij vertellen daarin meer over recente ontwikkelingen en grote investeringen in innovatieve technieken.

Neem een proefabonnement een lees het interview