Abonneren  Inloggen

ADKOW weer van de partij tijdens de Vakdag

4 oktober 2021

André Dokter en Gerard van den Hoven van ADKOW kijken er naar uit om samen met zowel bezoekers als mede standhouders te brainstormen over zaken die ons dagelijks bezighouden binnen onze branche. Ze zijn in Nieuwegein aanwezig om de naamsbekendheid te vergroten en bezoekers te informeren over de mogelijkheden op het gebied van machines, parts, consumables en service.

Kolbus Autobox familie

Tijdens de vakdag is er op hun stand extra aandacht voor de Kolbus Autobox familie. Met de Kolbus Autobox familie is het mogelijk om golfkarton dozen on demand te produceren. Deze dozen kunnen vervolgens worden bedrukt, gevouwen en gelijmd. De vraag naar golfkarton dozen is mede door de beperkende overheidsmaatregelen enorm gestegen. Schaarste op de markt aan grondstoffen, langere levertijden en milieumaatregelen zijn de voornaamste redenen om dozen zelf te produceren.

Producten worden nog regelmatig geleverd in te grote dozen die worden opgevuld met veelal kunststof luchtkussens, opvulchips of ander vulmateriaal. Door dozen te produceren die qua formaat beter geschikt zijn voor het te transporteren product, kan er worden bespaard op onder andere materiaal, productie en transportkosten.

Op de stand brengen ze in beeld hoe de golfkarton dozen op de Kolbus Autobox worden geproduceerd en zijn er meerdere samples van geproduceerde dozen aanwezig. ADKOW ontmoet u graag.

Registreer je gratis voor de Vakdag Print & Sign