Abonneren  Inloggen
Van onze partner Four Pees

Schakel een expert in! Of niet?

11 mei 2021

U hebt een probleem. Het goede nieuws is, zodra u weet dat u een probleem hebt, kunt u het gemakkelijk oplossen. U belt uw expert, hij komt, lost het probleem op en u kunt verder met uw leven.

David van Driessche, CTO Four Pees

Eigen medewerkers of externe deskundigen?

Of is het echt een goed idee om volledig te vertrouwen op externe deskundigen? Zullen zij echt begrijpen wat er in uw bedrijf gebeurt? Misschien is het beter om uw eigen mensen in te zetten, die u kunt vertrouwen. Natuurlijk, met dit web-to-print systeem dat u hebt, en het MIS, de RIP's voor de verschillende afdrukapparaten, PDF en de PDF-standaarden, is er heel wat terrein te bestrijken voor uw mensen. Kunnen ze echt een expert zijn in al deze verschillende dingen?

Een gemengde aanpak?

Dit is een scenario waar een gemengde aanpak bijna zeker de beste manier is om dingen aan te pakken. Ja, u moet een beroep doen op externe deskundigen, maar u hebt ook uw interne mensen nodig om hen aan te vullen. Dus, moet u de zwarte magie begrijpen die komt kijken bij het maken van een preflightprofiel of een aangepaste rapportsjabloon?

Nee, daar kunt u een expert voor vinden, maar u moet wel begrijpen wat de principes achter preflight zijn en wat voor soort rapporten er gemaakt kunnen worden, want dat gaat uw relatie met uw klant beïnvloeden.

Dus ja, maak gebruik van externe deskundigen, maar zorg ervoor dat de mensen in uw bedrijf een beeld hebben op hoog niveau van wat deze deskundige gaat doen, zodat zij hen kunnen helpen om de strategische richting in te slaan die belangrijk is voor uw bedrijf.

David van Driessche, CTO Four Pees

Lees meer