Abonneren  Inloggen

Agfa introduceert Jeti Tauro H3300 UHS LED

3 maart 2021

Deze UV LED-inkjetprinter bedrukt media tot 3,3 m breed in vier of zes kleuren aan een snelheid tot 600 m²/u. De machine combineert drukkwaliteit met veelzijdigheid, productiviteit en geavanceerde automatisering en is steviger en tot 30% sneller dan voorgaande modellen.

UHS

De UHS in de naam staat voor ‘ultra-high speed’. De machine werd ontworpen met het oog op een hoge productiviteit met een minimum aan onderhoud. Dankzij de verlengde vacuümzones en mediageleiders is de nieuwe machine ook goed geschikt voor het bedrukken van golfkarton voor verpakkingen of displays. 

Duurzame inkten met het laagste inktverbruik

De printer gebruikt Agfa’s Anuvia UV LED-inkten, die het GREENGUARD Gold-certificaat dragen. Witte inkt en primer zijn optioneel.

Asanti-workflowsoftware

De machine wordt aangestuurd door Agfa’s Asanti-workflowsoftware, die het volledige proces van drukvoorbereiding tot afwerking beheert en automatiseert. Het dashboard geeft een overzicht van inkt- en mediaverbruik en de duur van elke drukopdracht. Dankzij de Calibrated Print Mode (CPM) kunnen gepersonaliseerde productiesjablonen gemaakt worden voor een bepaald substraat met het oog op automatische jobcreatie.

“Meet the Beast”-evenement

Op 9 maart organiseert Agfa een virtueel event dat volledig gewijd is aan de nieuwe Jeti Tauro H3300 UHS LED – onder de naam “’Meet the Beast’. Presentaties over de eigenschappen en features van de nieuwe printer zullen afgewisseld worden met uitleg van de Agfa-experts over markttrends, applicaties en workflow- en kleurenbeheer

Registreren voor het evenement kan via deze site.