Abonneren  Inloggen

Succesvol met fruitbakjes

24 februari 2021
Premium

De Zaanse converter Remmert Dekker Packaging breidt haar productieruimte uit met ruim 1900 m2 extra productievloer. ‘Door toenemende vraag naar kartonnen groenten- en fruitverpakkingen hadden we meer ruimte nodig voor het plaatsen van extra vouwplakmachines,’ vertelt marketing manager Wouter Wigman.

De onderneming in Wormer maakt al meer dan 120 jaar verpakkingen voor de voedingsindustrie. Daarvoor beschikt de onderneming qua productie over en uitgebreid arsenaal aan drukpersen en nabewerkingsapparatuur. Met de uitbreiding sluit Remmert Dekker Packaging aan op de toenemende vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen als alternatief voor plastic. Verschuiving


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren