Abonneren  Inloggen
Van onze partner Sidekix

Wij zijn Sidekix

3 februari 2021

Wij zijn jouw sidekick als het gaat om een onderscheidende en professionele uitvoering van jouw marketingcampagnes en webshoplogistiek. Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. Dat doen we op de Sidekixmanier, want we weten dat die werkt. Niet voor niets hebben we alle specialiteiten in eigen huis. Zo kunnen we flexibel met jou meebewegen en is geen opdracht ons te gek.

Promotioneel

Direct mail…en meer

Sidekix neemt je letterlijk werk uit handen. En niet zo’n beetje ook. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Want er komt veel kijken bij het goed uitvoeren van een landelijke campagne of een knallend event. Het slaagt alleen als de uitvoering tot in de puntjes klopt. En als het helemaal past bij jouw manier van communiceren. Daar weten wij alles van. Dus om van jouw marketingcampagne of event een groot succes te maken, verzorgen wij met groot plezier jouw direct mail, marketing fulfilment en/of  e-fulfilment. Ook schakel je ons in als er behoefte is aan een contact center om je klanten te woord te staan of een direct maling telefonisch op te volgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen marketingcampagnes waarin offline- en onlinekanalen gecombineerd worden, leiden tot de beste resultaten. De klantervaring en klantreis zijn daarin leidend en eisen dat het niveau van onze serviceverlening continu hoger en beter wordt. Verregaande personalisatie en werken met gedefinieerde dynamische doelgroepen worden de nieuwe standaard. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om steeds meer toegevoegde waarde te leveren. Die mentaliteit zit in ons DNA. Elke dag dagen wij jou, maar zeker ook onszelf uit om de lat weer hoger te leggen.

Wij zijn er voor je

Waar wij je mee kunnen helpen? De lijst is eindeloos. Maar dat we jou kunnen helpen je boodschap kracht bij te zetten, staat vast. En terwijl jij je richt op een volgende succesvolle campagne of salesstrategie, zijn wij jouw handen, jouw ogen en jouw stem. Wat je ook nodig hebt om van je Direct Mailing, evenement, marketingcampagne of webwinkel een waanzinnig succes te maken, wij zijn er voor je. Want alleen als wij uitblinken in ons werk, kunnen we jou laten schitteren.

Sidekix Together Heroes

Lees meer over Direct Mail van Sidekix