Abonneren  Inloggen

Kama ProCut 76 voor Tromp

1 oktober 2020

De Heidelberg Cylinder bij TROMP Print & Packaging had zijn strepen wel verdiend de afgelopen jaren. Tijd voor een opvolger dus. En dat werd nieuwe automatische Kama ProCut 76 stansmachine met geïntegreerd foliedruk systeem.

De nieuwe Kama kenmerkt zich volgens Tromp door korte omsteltijden, hoge productiesnelheid (drie keer sneller dan de huidige machine), integraal uitbreken en een prachtige kwaliteit. Bovendien is het een veelzijdige machine, die een breed scala aan mogelijkheden biedt, zoals stansen, rillen, perforeren en slitten, pregen, braille, warmfoliedruk en hologramdruk. Bovendien is de ProCut 76 makkelijk om te stellen; van foliedruk naar stansen duurt minder dan tien minuten.

Vorig jaar stond Tromp overigens nog in PRINTmatters