Abonneren  Inloggen

Arnoud Schreutelkamp vertegenwoordigt AWA Couvert

3 september 2019

Arnoud Schreutelkamp gaat als zelfstandig ondernemer de enveloppenfabrikant AWA Couvert GmbH vertegenwoordigen binnen de Nederlandse print, mail & couverteermarkt. ‘Deze activiteiten ga ik combineren met mijn werkzaamheden voor Kern Nederland.’

Uit het persbericht
Schreutelkamp werkt bij de Nederlandse dochter van Kern AG, de Zwitserse fabrikant van hoogvolume verpakkingsoplossingen. ‘De combinatie is perfect. Sinds 1989 ben ik in de branche werkzaam en ken ik de meeste print-, couverteer- en mailbedrijven van Nederland. Bij veel van die bedrijven zijn AWA-enveloppen een begrip, omdat ze bij uitstek geschikt zijn voor machinale postverwerking. Deze worden in Duitsland bij AWA Couvert geproduceerd en hebben een goede reputatie als het gaat om het rendement tijdens het verwerkingsproces. Awamatic enveloppen zijn niet de goedkoopste, maar leveren wel de hoogste ROI op en dat telt bij professionele couverteerbedrijven het zwaarst. Helemaal in een tijd dat White Paper Factory-verwerking, inclusief in-line printen van de enveloppen, in opkomst is. AWA Couvert zocht voor Nederland een nieuwe distributeur, die de markt als zijn broekzak kent. In alle bescheidenheid durf ik wel te zeggen dat ik ruimschoots aan die profielschets voldoe. Samen met mijn werkgever Kern zijn we tot een constructie gekomen die voor alle partijen een win/win/win situatie oplevert. Ik heb dan ook veel zin in deze nieuwe uitdaging erbij’.

Foto: Arnoud Schreutelkamp (rechts) en Michael Wegener van AWA Couvert