Abonneren  Inloggen

Probo breekt uit naar nieuwe markten

18 oktober 2018
Premium

15 juni organiseerde Probo zijn eigen festival. Daar maakte de printleverancier voor resellers bekend papier aan het digitale drukassortiment toe te voegen. Ook werd uitgepakt met innovaties als egaliserend behang en Motiflow, dat de groeimarkt van gepersonaliseerde decoratieve interieurprints bedient. Bijna duizend mensen reisden voor dit sign- en digitale printfeestje af naar Dokkum.

Probo print onder andere stickers, brochures en textiel, maar ook banners, vlaggen en signborden. Het bedrijf is één groot succesverhaal. Met 300 medewerkers worden dagelijks 2.200 orders afgehandeld en werd in 2017 bijna dertig miljoen euro omzet gerealiseerd. Deze omzet groeit al jaren met dertig tot 35 procent per jaar. Daarmee is Probo één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. D


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren