Abonneren  Inloggen

Linkt Media neemt GTV printmanagement en Donmail over

11 oktober 2018

Linkt Media, specialist in online en printmedia neemt per direct GTV printmanagement en Donmail Culturele publicaties te Oosterhout over. Beide bedrijven geven al ruim 25 jaar grafisch advies en kopen drukwerk in voor haar klanten. Linkt Media is al ruim 20 jaar actief en gespecialiseerd in print en online media.

Uit het persbericht
''Vooral de goede naam die GTV en Donmail al jaren heeft, zijn voor ons een belangrijke factor geweest in deze overname. Kwaliteit en kennis van de grafische markt zijn aanzienlijk, deze twee zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de huidige turbulente tijden in de grafische wereld. Voeg daar onze kennis bij op het gebied van online activiteiten en grafische vormgeving, dan is 1 plus 1 drie… ,'' aldus Michel van Kleeff en Peter van der Horst, eigenaren van Linkt. ''Met de overname werken we aan de basis van een solide en groeiend bedrijf''.
De namen GTV drukwerk project management en Donmail Culturele Publicaties zullen als merken blijven bestaan en zullen vallen onder het nieuwe label LMG (Linkt Media Groep). Barbara Gerrits zal de operationele leiding hebben over de locatie in Oosterhout.