Abonneren  Inloggen

Don Lowe, ceo van moedermaatschappij Multicopy: 'Veel groei in labels en verpakkingen'

3 september 2018
Premium

Don Lowe is CEO van Franchise Services (FSI), de Amerikaanse moedermaatschappij van zes wereldwijd opererende franchiseformules, waaronder Multicopy. Op Multicopy Conventie op 20 en 21 januari in Vianen sprak PrintMatters met hem. Hij gaat onder meer in op 3D-printing, de groei van "labels" en "verpakkingen" en op de groei van video als Multicopy-service.

Lowe: ‘Multicopy is one great love affair. Toen wij dit bedrijf 21 jaar geleden kochten, had Multicopy Nederland het digitaal produceren trouwens beter onder controle dan wij in de VS.’ Naast het in 1996 gekochte Multicopy omvat FSI de volgende formules: Sir Speedy werd veertig jaar geleden de eerste grafische franchiseketen, inmiddels goed voor 600 vestigingen in dertien landen. In 1996 kocht de organisatie ook PIP (Postal Instant Press, Inc). Rond de mil


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren